Това е най-важното и основно правило, свързано с вашата  енергия

...
Това е най-важното и основно правило, свързано с вашата  енергия
Коментари Харесай

Вашата енергия изтича само там, където е насочено вашето внимание

 i Това е най-важното и главно предписание, обвързвано с вашата  сила

Загледали сте се в  красиво момиче – значи сте  споделили с него късче  от силата си. Обърнали сте внимание на това, че всичко ви е  зле – значи сте насочили силата си с цел да „ си гарантирате “, че в живота ви нещата ще стават още по-зле. Обръщате внимание на радостните събития – насочвате  силата си към, затова радостите  в живота ви ще стават от ден на ден и повече.

(Сега става ли ви ясно за какво всички вести по корпоративните медии като Би Ти Ви, Нова и впрочем хищници са фрашкани единствено с неприятни и потискащи неща????)

Енергия – това не е  нищо друго, с изключение на ръководство и централизация на вниманието. Това предписание значи: накъдето е ориентирано вниманието ви – там изтича вашата  сила. Вие  я  споделяте.

Накъдето  насочвате  силата си – до това желаете да сте по-близо. Или по-точно, накъдето насочвате вниманието си – с това желаете да бъдете по-близо. Може би обръщате внимание на мрачни хора? Значи вие желаете да бъде тъмен! Обръщате  внимание на своята задоволеност – желаете да бъдете задоволени. Толкова е просто.

Ако насочвате вниманието си върху това, което не желаете – върху своите проблеми – насочвате към тях още  повече сила, и проблемите се усилват (това не значи, че не би трябвало навреме да решавате зародилите проблеми!). Ако насочвате вниманието си върху това, което желаете – това и ще  притегляте в живота си.

И това се случва тъй като в този момент по-голямата част от хората не знаят какво желаят. Но те постоянно знаят, какво не желаят. Ако не знаете какво желаете, по какъв начин ще  определите, че това което се случва с вас е   нещо позитивно? Каквото и да се случва в живота ви – вие не желаете това, а друго. И какво желаете – вие не знаете. Ако не знаете какво желаете,  каквото и да ви се случи – това няма да ви задоволи.

Ето за какво е доста значимо да изясните и да определите за себе си това, което желаете. И да започнете от ден на ден и повече да му обръщате внимание. По този метод, вие ще започнете да насочвате към него от ден на ден и повече от своята сила.

Това, че  хората не знаят какво желаят, не е изненадващо  в наше  време. Нито в учебното заведение, нито  в университета, не споделят и една дума за това, че би трябвало да си слагаме цели и да желаеме нещо. Ако не си поставяте цели – ще продължите  да се носите по течението,  по което се носи цялото общество. Вие в никакъв случай няма да имате право на избор. Въпреки че в никакъв случай никой не ви го е отнемал.

Докато не си поставите позитивна цел, безконечната битка с проблемите ви няма да има край! Ако си поставите огромна позитивна във всеки един смисъл цел, ежедневните проблеми ще се трансфорат в  дребни проблеми, които могат да бъдат елементарно преодолени.

Мъдреците от  всички времена са били наясно с това, тъй че те  доста време са медитирали  и са се занимавали с  енергийни практики. И по тази причина, насочвайки силата си в вярната посока, те по магически метод са младеели, не са боледували  и са били щастливи. Те,   повишавайки своята сила, са подобрявали живота си.

Ето за какво би трябвало да се замислите и отсега нататък да започнете да контролирате мислите си, с цел да не изтичат вашата сила и мощ, и тогава ще можете да измененията живота си към по-добро и вашите стремежи ще бъдат изпълнени.

Логично е, че силата на енергийния ни пашкул се управлява от нашето внимание. Този принцип е елементарно да се ревизира като се концентрирате върху някоя част на тялото (например –  върха на носа) и го задържите там най-малко за няколко минути. Сега ще проследим напълно действителни   промени на чувствата в това място.

Концентрация на вниманието – това е процедура, която значи, че ние не просто мислим за някое място, а това, че можем да обхванем с  внимание личното си схващане, да се  концентрираме на него и по-късно да се „ придвижим “ в  мечтаното място (например, върха на носа).

След това, би трябвало да започнете да се въртите по противоположен кръг,  и,  изключвайки всички сетива (зрение, слух и т.н.),  да се съсредоточите  върху чувствата на съзнанието си, получени от върха на носа.

За човек, който в никакъв случай се е занимавал с никакви езотерични практики, това ще бъде много нетривиална задача. Точно както ние доста години се учим да управляваме личните си ръце, с цел да изпълняваме  някаква работа, в този момент би трябвало да се научим да направляваме мозъка си, с цел да работим  непосредствено с него.

В езотериката нашето схващане е и механизъм за влияние и  измервателен уред. Но това е допустимо единствено тъй като човешкото схващане може да работи в два разнообразни режима. И с цел да се избегнат възможни въпроси – дали това се случва в реалност, или така  ни се е сторило – първо би трябвало да се научим по какъв начин да разделяме двата режима на работа на съзнанието.

Когато  нещо моделираме с нашето схващане, ние работим в  режим на пряк, прав енергиен кръг – и в същото време – не възприемаме. А когато сме завършили  моделирането – в този момент би трябвало преминем  в режим на противоположния енергиен кръг и тогава ще бъде допустимо да се възприема и да се почувства противоположната връзка от резултата  на въздействието.

Практически всеки знае, че когато човек  нещо го боли, той поставя ръка  това място ръка. Това място се поглажда, разтрива и така нататък Понякога поучават това да се прави по  посока на часовниковата стрелка, а понякога  назад на часовниковата стрелка.

Тъй като в нашия пашкул постоянно циркулира сила в правия или обратния  кръг,  ръцете ни  или излъчват или поемат сила. Ето за какво, откакто като сложим ръката си на болното място, ние или доставяме или лишаваме сила от там. Когато човек не е в положение да управлява циркулацията на силата в пашкула, той не може да прибавя или да лишава сила.

А въртенето по часовниковата стрелка или назад на часовниковата стрелка значи следното. Ако в пашкула се върти правия кръг, ръцете  внасят и добавят  сила, а  въртенето по часовниковата стрелка (галите личния си стомах, например) ще насочва силата в болния орган. Въртене назад на часовниковата стрелка ще лишава сила от органа.

Например, при инфектиране в организма  се натрупва остатък от  сила и като се лишава от нея,  се усъвършенства положението на индивида. В този случай, лечителят би трябвало върти противоположния кръг и да поглажда възпаленото  място против часовниковата стрелка. Любящите майки го вършат с децата си  напълно неумишлено. Тяхното подсъзнание,  желаейки да помогне на детето, единствено включва нужната циркулация на сила.

 


Как да си създадем енергийна отбрана?

 

За да си създадете лична енергийна отбрана би трябвало: Мислено създайте към себе си силует под формата на яйце, в което се намирате вие. Това е първата стъпка, в която създавате…

Цялата публикация

Защо е толкоз значимо да се простим в точния момент

 

„ I ‘ m sorry “ са златните думи в британския език. Британците употребяват тази фраза освен с цел да се извинят, само че също по този начин и да се изразят състрадание за…

Цялата публикация


 

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР